Maak kennis met onze school

Voor dat u het in de gaten heeft is het al zover; uw zoon of dochter wordt volgend jaar 4 en mag dan naar de basisschool. Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek op school. De directeur informeert u over hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Vervolgens laat hij u ook de school zien, zodat u een compleet beeld heeft van onze werkwijze en het schoolgebouw. Hoe de aanmelding van uw kind verder verloopt, kunt u verder lezen op de pagina.

Kom kijken op CBS ‘t Kompas! In verband met de maatregelen rondom het coronavirus kunt u contact opnemen met de directie om een afspraak te maken voor een rondleiding op school.

Deze Open Dag is in ieder geval bedoeld voor toekomstige kleuters (en hun ouders) die in het schooljaar 2023-2024 4 jaar worden.

Persoonlijke kennismaking

‘Nieuwe’ ouders zijn natuurlijk altijd welkom voor een kijk- en oriëntatiegesprek!

Voor het maken van een afspraak kunt u even bellen op het nummer 0183-501955 of kunt u een mail sturen naar onze directeur David Hulshof. We kijken uit naar uw komst!

Afspraak maken

Inschrijven van uw kind als leerling van ‘t Kompas kan plaatsvinden nadat ouders de Open Dag hebben bezocht of nadat er een kennismakingsgesprek is geweest door de directeur met de ouders/verzorgers. U schrijft uw kind in met behulp van dit aanmeldformulier. Na ontvangst van het formulier krijgt u vanuit school een bevestiging van ontvangst en inschrijving.

Afspraak maken